fluffybunnyfoot

Jag är en tjej på 22år. Jag kämpar var dag med alla mina problem. Det är som att jag dras mellan Nelly som är den delen av mig som säger att jag måste äta och Alice som säger till mig att jag inte förtjänar non mat. Om ni vill får ni följa min kamp att komma ner till min mål vikt som för tillfället är 49,3kg.

55,3kg

Kategori: Allmänt

Trode dagen skulle vara bättre. Jag trode jag skulle bli gladare men istället är jag bara ledsen. Jag är "glad" att jag har not ett av mina delmål men den här dagen har bara varit skit. Fattar inte varför jag får skit för saker andra har gjort. Va kan jag göra åt saken, att non annan har sakt att man gör saker man inte gjort. Varför ska jag få skit för det? 

Jag ska bara sluta äta så slippar han mig sen. Är så trött på att bara få skit, har aldrig gjort not annat en att älska dig. En då anklagar du mig bara för att tro de värsta om dig. Varför ska jag tro not när det enda jag behöver göra är att fråga.... Men de kvittar jag kommer aldrig att duga.. Du kommer endå aldrig att vela ha mig. Vem fan tror jag att jag är. är fan inte värd ett skit. Låt mig bar få trilla ner och dö så jag slipper känna....

 

Fan Fan Fan

Kategori: Allmänt

Är så sne på mig själv. Att jag är så jävla värdelös! Varför måste jag vara så svag och bara ge efter och börja frossa? tänk om jag bara för en gång skull bara hade kunnat ha lite självkontroll. Men nä då för jag är så jävla värdelös att jag förtjänar fan inte att gå ner not och jag vet om att jag kommer att behöva ta mitt straff imon när jag ställer mig på vågen.... gud vågen kommer att gå sönder imon när jag ställer mig på den... Vill inte måste träna bort de så jag hamnar på +-0....

Hår, hår och mer hår....

Kategori: Allmänt

Dagen börjar ju som vanligt när Lille Man e här. Han kommer in med vilda protester om att jag fortfarande sover. Så man blir ju sjösjuk av allt hoppade i sängen. Så jag hade ju inte mycke mer val en att palla mig upp klockan var ju endå 12. gick in på toa och vägde mig. Suck de snea jävla golvet helt omöjligt att få fram vad det är man väger. Trötna och satte vågen ute i hallen och då visa den 55,5kg så har i alla fall gått ner lite. efter det var det bara att slänga på sig kläder och gå ner på stan och hitta mat. det är inte alltid det lättaste. Ringde mormor för att få prata ut lite och få lite hjälp så jag skulle kunna komma på vad jag skulle göra för mat. Efter mycke om och men så kom vi fram till att jag skulle göra "Albondigas" (det e typ köttbullar) med hemmagjord potatismos. Sen hade jag lovat barnen att jag skulle köpa hem bröd med feta. men men vi åt mat typ 16. fick dåligt samvete över att jag åt förmycke. med tanke på att jag inte räknar kalorier längre så kan jag inte säga hur många kalorier jag stoppar i mig men jag väger min mat så mycke jag bara kan. Min gräns är 200g är mina portioner större en så får jag dåligt samvete. Dagens hamnade på 269g + en skiva bröd.

Va ute på lekplatsen med alla barnen och hunden. Så M och Lille Man lekte klättra och gunga medans jag och S ryckte pälsen på hunden och borsta han. Gud va han fäller vi hade hund hår över alla. Tror inte jag ljuger om jag säger att jag borsta bort halva min hund! Nu ska jag bara bada hunden och städa hela badrummet sen får jag nog ta och springa en tur till i affären. Är en surprise på G.

Sen hoppas jag att jag hinner ta ett träningspass innan dagen tar slut.

sömnlös...

Kategori: Allmänt

Änu en sömnlös natt. Känns som att ju närmare återbesöket till läkaren kommer destu mer orolig blir jag. Vill inte behöva prata med en Psykolog vill inte att någon läkare eller att min familj ska behöva lägga sig i vad jag äter eller hur jag väljer att leva mitt liv. Vet om att jag har gått ner i vikt så vet om att min mamma i alla fall kommer att gnälla över det. Kommer inte palla, vill bara sticka huvet i sanden och hoppas på att alla bara glömmer bort mig. Som att de skulle hända....
 Jag är så jävla glad att jag har V. Han förstår hur jobbigt jag har det. Han ber mig nästan aldrig att äta om jag inte vill och det vet jag om, men det är som att jag nästan aldrig säger till han att han måste äta. Vi har båda väldigt mycke att förlora så vi måste hålla våra ätstörningar i någon form av "kontroll". 
Suck bara 8dagar kvar till återbesöket, jag vill värkligen inte. har sån lust att spy men kan inte. Om jag spyr kommer jag att krampa och väcka hela huset. Vill kunna komma undan. Men vet inte hur jag ska göra. Hatar att prata med läkare och psykologer hatar att ha så nära inpå livet. Varför ska jag släppa in non i mina mörkaste delar när jag inte ens tycker om att non tar mig i hand. Måste försöka intala mig själv att allt kommer att gå bra.

Jag hoppas värkligen att jag är den ända människan där ute som inte kan sova... <3

F%* j%=#¤ S*^&

Kategori: Allmänt



Så där sket sig dagens mat. V tyckte att jag vist borde äta för annars äter han inte. Gud va jag hatar när andra gör så mot mig. Men jag är glad att det inte är ofta han säger till mig att äta. Är bara sur på mig själv att jag åt för mycke. Var som sakt inte på mitt bästa humör när jag gjode maten. Det blev en röra av ris, korv, lök, svarta oliver och feta. Jag åt ca. 200g + 2bullar.   

Äntligen hemma...

Kategori: Allmänt

Gud va gött det är att äntligen vara hemma. Har spenderat hela dagen på bussar och tåg känns som att jag har rest kors och tvärs över hela landet. Och det är ju klart att de ska vara problem med tågen så att hälften av alla tågen skulle vara inställda. Suck. Men hade en väldig tur på vägen ner för att hämta Lille Man tåget var bara non minut sent net. Men vägen hem igen gick inte lika bra. Med tanke på att alla snabb tåg var inställda så alla skulle ju med dom andra tågen så vi stog alla som packade sillar. Var tvungen att bära Lille Man så ingen skulle trampa ner han. Bar han i typ 15-20min innan jag fick en plats som Lille Man så han kunde sätta sig ner och äta hade tagit en sån tid med allt resande så var tvungen att köpa mat till han. Tycker inte om att ge han skräpmat. Gör hälre mat hemma men han äter alltid mat kl.17 så då får jag ju fixa not till han oxå.

Jag är ganska nöjd med mitt intag idag. Har ju rest hela dan så har inte haft tid att äta. Men det säger jag ju inte hökt. Hade V fått reda på att jag inte ätit något en så hade han blivigt sur för att jag har ljugit för han. Saningen är att jag pallar inte äta eller dricka för den delen. men lär nog åka på att ta en macka med han sen ikväll. Han tycker att det är mysigt att ta en kopp Te och en macka på kvällen. Ska se om jag kommer undan med bara en kopp Te. Men just nu har jag fastat i 26h. Vi får se hur länge jag slipper äta.

Hoppas alla har det bar där ute....

Tabbe!!

Kategori: Allmänt

Jag har i alla fall lärt mig en sak... Man ska inte göra en ny blogg när man är trött det är då man gör en massa misstag ^^... Så nu får jag väl försöka igen och hoppas på att det går bättre den här gången.

Det har väl gått så där dom senaste dagarna. min fasta höl bara i typ 19 timmar, så blev lite besviken. V kom hem tidigare en vanligt så klara inte dom 20h jag ville.

Snacka om att den här veckan inte har gått som jag vill. Min kropp pallar inte all stress. Dom närmaste veckorna kommer att vara så jävla tuffa. S ska träffa sin psykolog mins en gång i veckan hennes pappa eller jag måste dit mins varannan gång för att se hur hennes "behandling" går. Vi fick hem papperen från soc idag. Jag börja läsa de vi fick ville inte fortsätta för att jag märkte hur svårt det kommer att bli att få hem min lille man. Det är inte lätt att få hem ett barn när soc mot arbetar en hela tiden. biologiska mamma vet alltid bäst även om mamman inte kan se hans behov.
På allt så har min mamma bestämt sig för att jag inte är "frisk". Jag är tydligen för "smal" så nu ska jag snart på åter besök. för att få reda på vad mina blodprover visar och för att ställa mig på vågen igen. Har jag gått ner så kommer min kära mamma att börja gnälla igen. Jag pallar inte med hennes tjat igen de räckte med tjatet från när jag var yngre och bodde hemma hos henne... Vill inte behöva gå igenom allt en gång till.

Hoppas livet går bättre för er anndra där ute...

Nervös..

Kategori: Allmänt

Jag är nervös, har precis börjat blogga igen och jag är rädd att ni kommer att dömma mig och det vet jag om att det säkert finns non där ute som kommer att göra det. Vet också att det säkert kommer att vara non där ute som stör sig på att jag inte kan stava men jag har dyslexi så gör mitt bästa. Tänkte ha någon stans där jag kan vara helt ärlig med mitt liv. Händer så mycke just nu så behöver non stans där jag kan få ut alla mina tankar och känslor.

Det var länge sen jag fasta så kommer nog fasta i alla fall till kvällsmaten... den e de svåra att slippa undan med tanke på S. Hon vet inte om att jag har problem med mat och jag vill inte riskera att hon tar efter mig så. men vi får se om jag kan komma undan kvällsmaten också.. Önska mig lycka till jag lär ju behöva det.. Har tänkt klara mig på vatten och te. Satsar på minst 20h. Åt en banan med S typ kl.22 så räknar från då och framåt...

Hoppas ni har det bra alla ni som finns där ute...


Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt