fluffybunnyfoot

Jag är en tjej på 22år. Jag kämpar var dag med alla mina problem. Det är som att jag dras mellan Nelly som är den delen av mig som säger att jag måste äta och Alice som säger till mig att jag inte förtjänar non mat. Om ni vill får ni följa min kamp att komma ner till min mål vikt som för tillfället är 49,3kg.

thesideshow.blogg.se

Kategori: Allmänt

så detta kommer att bli mitt sista inlägg från den här bloggen.... Min dagbok har tagit slut så  med een ny dag bok kommer en ny blogg. Om ni vill får ni fortsätta följa mig i min kamp mot ett smalare jag om ni inte vill de så får jag önska er lycka till och jag hoppas värkligen att ni lyckas nå era mål och drömmar <3
 
Nu blickar jag bara fram och hoppas att jag kan nå mitt mål snart..

det sura äpplet.

Kategori: Allmänt

så nu var skolan igång igen...  Kommer att ha matte var dag typ. Jag vet inte om jag e dum i huvet men mate e skit svårt. Men måste ha maten så jag kan ta mig in på högskolan.
 
Så nu e de inte bara maten jag måste klara av. Är så jävla närvös över att jag måste lyckas att ta mig in till nästa termin. Anledningen att jag säger att jag måste lyckas ta mig in är att jag inte har råd att göra min maamma besviken igen. 
Jag vet om att jag konstant söker bekreftelse av min mamma och det är nog för att jag inte fick bo med henne medans mina andra syskon fick de. Jag bodde hos min mormor så jag vet att hon älskar mig för jag e hennes beby. Jag är allas beby för jag e yngst. Men av non jävla anledning så har dom högst förväntningar på mig. Så nu är det bara att bita i de sura äpplet o sätta näsan i skolböckerna.
 

Att vara hundägare

Kategori: Allmänt

har varit på en kurs som jag tycker alla hundägare borde gå... Vi har fått så mångabra tips som man har non att bolla med om vad man borde göra med beteenden man inte vill ha. Ska till samma grej på torsta då ska vi köra lydnad o få lite mer tips....
 
Jag får fan aldrig blogga i fred. det är fan altid ska du med, du måste göra det är så jävla jobbigt... nä får sticka ut innan tjatet blir för mycke...
 

Hem

Kategori: Allmänt

så nu sitter på centralen och väntar på tåget som borde komma vilken stund som hälst. Har gjort en massa saker som jag inte borde göra men jaghar haft de hur trevligt som hälst... har o syrran satt på hyllan och drack öl, snacka och tog en massa bilder.... har kommit på helt själv att vi är lävligt söta tillsammans.
 
har ätit och kommer att äta en massa som jag inte   jag inte borden men alla gör vi fel non gång.  får ta och tycka synd om mig själv och tycka att jag e tjock imon....
 

ny tab

Kategori: Allmänt

yeey jagär så jävla glad att jag äntligen har fåtthem min tab. så nu kan jag blogga  när jag vill och känner för de... hihi va glad man kan bli för not så litet...
Dom senasta dagarna har bara varit skit för mig , maten har varit för mycke och typ bara hämtmat. är så inte nöjd med mig själv. Sen på allt så märkte jag att jag värkligen inte kan träna . pallade  mig bara igenom halva boxningsträningen o  de suger som fan att jag vet om att jag borde klara de men de gör jag verkligen  hatar min kropp.
 
idag ska jag till syrran igen hon saknar mig... sa till henne att jag kommer till henne på kvällen skuulle äta not innan så slipper jag äta hos henne. så de e ju bra i alla fall. hoppas att jagkan hålla mig till att inte äta mer idag... Måste ju ha non form av själv kontroll. Varför ska de vara så jävla svårt ibland?
måste snart börja dricka mer vatten och Te... Kan inte hålla på att stoppa i mig en massa mat som jag inte behöver.
 
älskar er alla hoppas de går bra för er <3

[RUBRIK]

Kategori: Allmänt

Fan vad jag känner mig värdelös. Jag förtjänar inte att ha människor som tycker om mig, jag förtjänar inte att få spendera mitt liv innomhus. Jag hade inte velat not hällre en att bara försvinna.
 
Jag vet om att jag gör så här när de blir för mycke men jag vet oxå att jag inte kan springa i all evighet. Men jag vill inte vända mig om och behöva se vad det är som jagar mig. Har en massa jävla demoner som stryper mig och jag har panik. Jag hatar mig själv.
Vill inget hällre en att ta en kniv och skära upp mina armar bara så jag slipper allt skit.
 
Känns som att jag står på jordens ände och att jag kommer att trilla över kanten.

Frågor och dagar jag har missat...

Kategori: Allmänt

Förlåt att jag inte har skrivigt på ett par dagar men jag var tvungen att ta hand om min mormor för hon blev sjuk och ingen annan kunde hjälpa henne. Tycker det är ironiskt. Jag är den som bor längst bort och ändå så är de jag som måste släppa allt och ta hand om henne. Ta det inte på fel sätt jag älskar min mormor men tycker det är sjukt att det bara jag som värkar bry mig.
 
Har i alla fall fått en filmkväll me syrran. Vi åt löjligt mycke mat och drack öl. Vi skulle ha haft en efterfest hemma men det blev inte så för killarna hamna i bråk i DK. Jag o syrran kolla på scream 4 och when the hills run red. Scream är scream man vet vad man får.
When the hills run red var så jävla seg...
Och som vanligt så handla vårt prat om allt drama som gör att hela ens värld handlar upp och ner. Sen så handlade typ allt om killar förhållanden och allt vad de inne fattar.
Syrran har non fasination med H så jag värkar inte vara den enda i alla fall. Vill mysa med H men de kommer nog alldrig att bli av. Vi har båda för mycke jävla skit för oss. De är synd....
 
 
FRÅGA TILL ER: Har någon non gång sakt not ni bara inte kan glömma?
 
Kan inte släppa orden "ju mindre det finns av dig, ju mer älskar jag dig."
 
 
15. What is your favourite kind of exercise?
Älskar att boxas och vara ute med hundarna. Men det är så gött att få röra sig när man väl kommer igång vill säga.
 
14. Do you ever allow yourself a “rest day” from exercise or a “cheat day” from your diet?
Mina mat vanor e alltid lika dana dom går upp och ner och jag ger mig själv inga planerade "rest day."
 
13. Is your diet ever negatively influenced by your friends? Do they pressure/tempt you to eat unhealthy food?
Mina vänner ska tvunget alltid fika så man kan säga att jag alltid "måste" äta en massa saker som jag inte borde. Sen e jag med syrran så matar hon mig för att jag är för smal... suck.
 
12. What are your friend’s eating habits like?
Dom flästa av mina vänner är kockar och på de så kommer jag från en stad där fikan är jättestor grej. Så det blir mycke mat o fika när man är med dom.
 
11. What are your family’s eating habits like?
Måste äta en gång om dan för de e de enda gången vi äter tillsammans annars så gör var och en sin mat och sköter sig själv....